Catrinca

Ik beschik over brede werkervaring. 20 jaar geleden begon ik als technoloog in een fabriek bij Campina. Ik leerde praktische zaken op de werkvloer tot managementvaardigheden als assistent bedrijfsleider. Ik spreek de taal van technici en weet deze te vertalen naar het management en andersom.

Na 8 jaar maakte ik de overstap naar de consultancy waar ik bij productiebedrijven verliezen inzichtelijk maakte. Ik ondersteunde het proces om continu te verbeteren met behulp van lean en TPM technieken. Een belangrijke basis voor inzicht in verliezen vormen de financiële cijfers. Door dit inzicht ontstaat een verbeterpotentieel welke zich altijd direct of indirect vertaalt in euro’s.

Na de studies bedrijfskunde, accountancy en belastingadvies heb ik de kans gekregen mij verder te bekwamen in de accountancy. Naast het opzetten van het administratieve proces, opstellen van tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en fiscale aangiften focus ik mij steeds meer op hoe bedrijven zich financieel kunnen verbeteren richting de toekomst.

De eerste stap is dat de processen eenvoudiger en slimmer ingericht kunnen worden.

Mijn meerwaarde ligt in mijn brede kennis van bedrijfsprocessen. Waarbij accountants vaak terugkijken en vastleggen, wil ik weten hoe de ondernemer er nu voor staat en welke koers hij wil gaan varen naar de toekomst.

Ik wil uw onderneming van de juiste financiële informatie voorzien. Op basis van deze informatie ga ik u als ondernemer ondersteunen zodat de juiste financiële koers wordt gevaren.

De Fokkenist is de tweede man (of vrouw!) op de zeilboot. De schipper zit aan het roer en bepaalt de koers. Vragen als: Hoe staan we ervoor, waar komt de wind vandaan, waar willen we naartoe, wat en wie komen we tegen, hoe gaat het met de bemanning en is er ballast aan boord? Deze vragen en nog veel meer komen aan de orde bij het besturen van uw onderneming.

Ik word blij als ik mijn kennis en kunde kwijt kan en een bijdrage kan leveren aan boord. Ik ondersteun graag bij een fijne zeiltocht, zodat het onderweg leuk en prettig werkt!

Ik ben betrouwbaar, opbouwend, prikkelend, duidelijk en doortastend.

Neem voor meer informatie contact op met Catrinca.